Bekijk de Europa League finale op groot scherm!

We zenden 24 mei de Europa League finale live uit op grote schermen! En samen met Jupiler gaan we er een groot feest van maken, want op de kosten van Jupiler mag iedereen één persoon gratis meenemen!

De finale wordt uitgezonden op een groot scherm in “The Barn”; een oude Amerikaanse hooischuur dat normaliter als muziekpodium op Dauwpop wordt gebruikt. Voor de gelegenheid wordt het omgetoverd tot voetbalkroeg. Een sfeervollere plek om de finale te kijken is er niet!
Iedereen mag namens sponsor Jupiler iemand meenemen om van het festival en de wedstrijd te genieten. Op vertoon van een geldig festivalticket bij de festivalentree mag je dus met één persoon extra het festival betreden en de finale bekijken. En uiteraard genieten van de shows van Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy.

Dit roept vast vragen op, hieronder vind je er alvast een aantal. Nog steeds vragen? Neem gerust contact op.

 

  • Is de Jupiler Voetbal zone een aparte area?

Ja, de Soccer Barn richten we in, in de grote Amerikaanse schuur “The Barn”. Deze staat op een apart veld van het festival.

  • Ik kom voor de muziek, heb ik last van de voetbal tijdens de optredens?

Nee, je zult als bezoeker van de concerten geen last hebben van de beelden of geluid van de voetbalwedstrijd. De wedstrijd is te volgen op een apart deel van festivalterrein.

  • Hoe kom ik aan dat gratis kaartje?

Je krijgt bij de festivalentree op vertoon van je kaartje toegang voor 1 persoon extra, je moet dus wel even samen naar het festival komen.

  • Ik had al een kaartje, maar wil niemand meenemen. Krijg ik de helft terug?

De actie is bedacht vanuit Jupiler om hun liefde voor muziek, maar ook voor voetbal te uiten. Je mag iemand meenemen en kunt je de kosten van kaartje wellicht wel delen met diegene. Je krijgt dus geen geld terug.

  • Moet de 2e persoon écht naar de voetbal kijken?

Als je op het terrein bent mag je zelf weten wat je doet. Dat kunnen en zullen we niet controleren.

  • Ik heb een ticket gekocht met korting van de Albert Heijn geldt dit ook voor mij?

Ja, de aanbieding van Jupiler geldt ook voor tickets die gekocht zijn via de Albert Heijn actie.

  • Dus Jupiler nodigt elke kaartkoper uit iemand mee te nemen?

Klopt, Jupiler heeft naast muziek, ook voetbal hoog in het vaandel. Deze unieke situatie met Ajax in de finale, willen ze aangrijpen om er in Hellendoorn bij OADB een geweldig feest van te maken.

  • Kunnen er wel genoeg mensen in de Soccer Barn van Jupiler?  

De capaciteit van die schuur is groot. Maar voor de zekerheid zetten we ook buiten een groot led scherm neer. Zodat iedereen in die area een goed zicht op de wedstrijd heeft. Er staan sowieso wél voldoende tappunten.